Gør historien levende med AV

I dag jagter publikum oplevelser. Plancher og støvede montrer er ikke længere nok til at tiltrække gæster til museer og udstillinger. Med digital formidling kan historien gøres levende og inddrage publikum, der gerne vil sanse og lege sig til indsigt på helt nye måder.

Men det kan være svært at komme i gang med 3D-projicering og talende vægge. Med stor erfaring på området kan vi vejlede og guide jer rundt i de mange muligheder AV-teknologi kan tilbyde. Ud fra jeres behov og ønsker sammensætter vi en digital løsning, der er optimal til at formidle lige præcis den historie I skal fortælle.

Flere museer melder i disse år om fremgang i besøgstallene. Skal vi hjælpe jer med at løfte museumsoplevelsen til et nyt niveau?

Kreativ formidling med AV i uberørt tidslomme

Sammen med Nordjyllands Historiske Museum har vi f.eks. gjort historien levende omkring den tophemmelige REGAN Vest bunker fra Den Kolde Krigs tid. I den tidligere maskinmesters bolig, som var med til at holde bunkeren hemmelig for omverdenen kan besøgende med kreativ formidling gennem AV-teknologi komme med på en fascinerede rejse gennem en uberørt tidslomme. Læs mere om maskinmesterboligen foran den hemmelige REGAN Vest bunker. Vores udstyr er også med til at fortælle historien om det gamle glasværk på Holmegaard Værk, hvor teknologien er nøje tilpasset de rå industribygninger, for at gøre oplevelsen så autentisk som muligt.

Nyskabende brug af AV-teknologi vinder award

I samarbejde med Kvorning Design & Kommunikation har vi udviklet AV-løsningen til Fængselsmuseet i Horsens, hvor fangernes historie vækkes til live gennem interaktive effekter fra moderne AV-udstyr.

Med dette projekt vandt vi en InAVation Award for kreativ formidling og nyskabende brug af AV-teknologi. Fængselsmuseet i Horsens har desuden vundet flere priser bl.a. som verdens bedste oplevelsesmuseum.

AV-løsninger til museer og udstillinger

Vi har fokus på at lave brugervenlige løsninger og underviser altid personalet, således at de forstår at bruge udstyret, så gæsterne får den ønskede oplevelse.

Vi klæder museer, sportsklubber og turistattraktioner på til fremtiden med den nyeste AV-teknologi inden for en lang række områder som f.eks.:

Vi tilpasser løsningen efter jeres behov

Vi tænker utraditionelt og brænder for at skabe innovative AV-løsninger. Vi skræddersyr en løsning ud fra jeres ønsker og behov, så den understøtter jeres fortælling.

Kontakt os og hør om de mange digitale muligheder til jeres museum eller udstilling.

Du kan kontakte os her

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

"*" indikerer påkrævede felter