Gør historien levende

I dag jagter publikum oplevelser. Plancher og støvede montrer er ikke længere nok til at tiltrække gæster til museer og udstillinger. Med digital formidling kan historien gøres levende og inddrage publikum, der gerne vil sanse og lege sig til indsigt på helt nye måder.

Men det kan være svært at komme i gang med 3D-projicering og talende vægge. Med stor erfaring på området kan vi vejlede og guide jer rundt i de mange muligheder AV-teknologi kan tilbyde. Ud fra jeres behov og ønsker sammensætter vi en digital løsning, der er optimal til at formidle lige præcis den historie I skal fortælle.

Nyskabende brug af AV-teknologi vinder award

I samarbejde med Kvorning Design & Kommunikation har vi udviklet AV-løsningen til Fængselsmuseet i Horsens, hvor fangernes historie vækkes til live gennem interaktive effekter fra moderne AV-udstyr. Med dette projekt vandt AV-Huset en InAVation Award for kreativ formidling og nyskabende brug af AV-teknologi. Museet har desuden vundet to yderligere priser bl.a. som verdens bedste oplevelsesmuseum.

Samtidig har vi fokus på at lave brugervenlige løsninger og undervise personalet, således at de forstår at bruge udstyret, så gæsterne får den ønskede oplevelse.

Vi klæder museer, sportsklubber og turistattraktioner på til fremtiden med den nyeste AV-teknologi inden for en lang række områder som f.eks.:

Infoskærme
Digital signage
Lydanlæg
Talevarsling
Touchskærme
Rumstyring
Specialløsninger

Mixed Reality ligger et virtuelt lag oven på virkeligheden

Med Mixed Reality er det nu også muligt at opleve/interagere med livagtige digitale animationer i virkelighedstro størrelse blandet med den virkelige verden - uden brug af Virtual Reality briller. DeepFrame er en ny skærm, der for alvor flytter grænsen for, hvad publikum nu kan opleve på fx et museum. Se mere om Mixed Reality og DeepFrame skærmen.

Vi tænker utraditionelt og brænder for at skabe innovative AV-løsninger. Kontakt os og hør om de mange muligheder. Så finder vi den optimale løsning, der passer til netop jeres projekt.

Her nedenunder kan du se et lille udpluk af referencer fra museer og andre attraktioner eller gå til referenceoversigten.

 

Referencer:

 
Fængselsmuseet
 
København Zoo
 
Team Fog Næstved
 
Museet for Søfart
 
Køge Museum
 
Det Nationalhistoriske Museum